StresscoachinG

Hjælp til stressede medarbejdere!

Stress opstår, når der er forskel mellem, hvordan virkeligheden er, og hvordan vi oplever den. Stress er en overbelastning, som skaber hormonel ubalance. Derfor kan man også blive sig selv igen.

Høj effektivitet og omstillingsparathed er i dag et krav hos mange virksomheder. Kravene giver desværre udfordringer, som på sigt kan føre til stress hos medarbejderne. Stress har store konsekvenser, både professionelt og personligt.

Er du eller en medarbejder udfordret af problemer med stress? I et stressforløb hos mig lærer du at se tabu-troldene i øjnene og dræbe stress-dæmonerne. Du lærer at finde dine “tankstationer”, finde nye mentale stier, og at se en livskrise som en livschance.  

Forebyggelse af stress

Rådgivning, undervisning, foredrag og kurser i forebyggelse af stress hos virksomheder og organisationer.

Stressforløb i grupper

Skræddersyede forløb ud fra virksomhedens ønsker. Kontakt mig for en snak om mulighederne.

Indivuelle stressforløb

7 ugers forløb med ugentlige samtaler, personligt eller over telefonen efter ønske. Muligt for både virksomheder og private. 

Stress facts

Hver dag er 35.000 danskere sygemeldt på grund af et psykisk dårligt arbejdsmiljø.

50-60 procent af det samlede sygefravær skyldes dårligt psykisk arbejdsmiljø

Det koster op mod 1 mio.kr. at have en langtidssygemeldt medarbejder

Fordelene ved stresscoaching

Målet er at komme ovenpå – fysisk og mentalt. Målet er at leve det liv, man ønsker, og tage styringen tilbage. Et stressforløb genskaber den gode energi. Det ændrer mindsettet, og gør dig eller din medarbejder langtidsholdbar. Du får effektive redskaber til at håndtere hverdagen på jobbet og i dit privatliv. Et stressforløb giver overblik, ro og respekt for kroppens signaler. Du bliver i stand til at vælge til og fra. Et stressforløb giver dig glæden, søvnen og overskuddet tilbage.

Trives bedre både
på job og derhjemme

“Jeg har været utrolig glad for forløbet, og har fået så meget ud af det. Jeg har i dag fået så mange tilkendegivelser på job, at jeg ser ud til at trives bedre, end jeg længe har gjort. Det samme gælder derhjemme.”

Ændret mindset nu
og i fremtiden

“Jeg er rigtig glad for, jeg kontaktede dig. Du har sat nogle positive og brugbare tanker i gang hos mig, som jeg kan og vil bruge – også fremover. Du har altid lyttet og været meget forberedt.”

Den rigtige hjælp
da det hele ramlede

“Jeg kontaktede Malene, fordi en “gammel” stressygdom begyndte at træde frem igen med fysiske symptomer. Det var det helt rigtige valg, og jeg kom tilbage på sporet med mere ro og evnen til at sige fra.”

Lad os tage en uforpligtende snak… 

Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker at høre mere om et forløb hos mig, eller hvis du blot har et spørgsmål du ønsker besvaret!