Malene Bach Sevelsted
Mentor | Coach | Gamechanger

Forandring starter indefra. Kender du ikke det? Det begynder med en idé. Sommetider kommer forandringen af sig selv, men for de fleste kan der være langt fra tanke til handling.

Når du ved, dit faglige potentiale er større. Når du ønsker dig en vigtig forandring i dit privatliv, men ikke kommer i mål med din indsats. Når du ikke kan slippe den gnavende stressknude i maven. Så har du brug for en gamechanger.

Jeg hedder Malene Bach Sevelsted, og din succes er drivkraften bag min motivation. Jeg hjælper mennesker og virksomheder med at forstå ambitionerne, omsætte dem til handling, og komme i mål. Du er selv kernen i din udvikling. Jeg går ved siden af, med en motiverende hånd i ryggen. Jeg hjælper dig med at holde øjet på bolden, og støtter dig i den ønskede udvikling.


Malene-Bach-Sevelsted

Mine arbejdsområder

Mit mål er hjælpe virksomheder med at finde effektive arbejdsgange og udfordre deres tankegang. Samtidig hjælper jeg med at skære ind til benet og sortere det unødige fra, så der ikke spildes tid. Jeg fokuserer også på at booste medarbejdernes selvtillid og selvværd. Overordnet set bidrager jeg til at ændre medarbejdernes mindset, da det har en stor betydning for deres effektivitet og langtidsholdbarhed. 

Tid, lederskab og stresshåndtering

Tid, lederskab og stresshåndtering er mine primære arbejdsområder. Jeg tilbyder forskellige foredrag og kurser samt forløb for ledere, hvor jeg kommer ind på netop dette. Det er vigtigt for mig at udfordre virksomhederne, lederne og medarbejderne, så de får rystet posen og finder nye og mere effektive arbejdsgange. 

Bestyrelsesmiljø

Derudover tilbyder jeg også at ruske op i bestyrelsesmiljøet. Jeg elsker at bringe mig selv i spil som visionær rådgiver og hjælpe virksomheder og organisationer med at kigge på fremtiden med nye øjne. Jeg værdsætter at give en specifik vejledning, som kan anvendes i praksis. 

Stresscoaching

Jeg tilbyder stresscoaching til medarbejdere der er snublet i hverdagens udfordringer og ikke længere er i balance. Med mine stresscoachingforløb ønsker jeg at genskabe den fysiske og mentale energi. Mit mål er at give mere overskud til den enkelte medarbejder, så i som virksomhed får mere effektive og langtidsholdbare med arbejdere. 

Leder du efter coaching for private, så hop ind på denne side der henvender sig til de private kunder.