rådgiver

Trænger spillereglerne i bestyrelsen til at blive udfordret?

Effektive arbejdsgange, nye trends og anderledes perspektiver. Det er altsammen med til at holde jeres virksomhed attraktiv for kunder og medarbejdere – nye, som eksisterende. Som visionær rådgiver hjælper jeg virksomheder og organisationer med at kigge på fremtiden med nye øjne. Jeres spilleregler bliver udfordret, og fremtidsønsker aktiveret. Jeg bruger ordet Gamechanger. Sammen får vi tingene til at ske, og ændrer spillets regler til vores fordel.

Hvordan bruges jeg som Gamechanger
inden for bestyrelsesmiljø?

Fuldgyldigt
bestyrelsesmedlem

Indtræder i bestyrelse eller advisory board som fuldgyldigt medlem. 

Rådgivning inden for
udvalgte områder

Deltager i møder, arrangementer eller rådgivningssessioner. 

“Den røde stol”
– fremtidssparring

Anbefalinger vedr. fremtidstrends, indsatsområder og medarbejderudvikling.

Hvorfor bruge et professionelt bestyrelsesmedlem?

De fleste bestyrelser er sammensat af ildsjæle. Tidligere medarbejdere, slægtninge fra stifterfamilier eller aktionærer – dygtige folk, som brænder for at drive virksomheden fremad. Som professionelt bestyrelsesmedlem bidrager jeg med de sidste brikker i en stærk bestyrelse; uvildig strategisk tankegang, erfaring fra flere forskellige brancher, uddannelse i og erfaring med taktisk bestyrelsesarbejde, et stort netværk og et kæmpe drive.

Strategisk sigte
og klar kommunikation

“Jeg mødte Malene, da hun var bestyrelsesformand i én af de tre landboforeninger, som var undervejs til en fusion med Fjordland. Hun har strategisk sigte, og står ved sine meninger. Hun går efter målet, og sikrer at de berørte parter er med. Hun kommunikerer kort og klart hvorfor, og hvad der sker. Jeg ser Malene som et kæmpe aktiv for en bestyrelse, specielt hvis man vil styrke sin indsats som et team.”

Helle Staberg
STABERG Solutions

Kompetent, seriøs
og med klare holdninger

“Malene er empatisk, loyal og har et solidt engagement, der sammen med evnen til at tænke strategisk udgør et kompetent og værdifuldt vidrag til bestyrelsesarbejdet. Malene går til opgaven som bestyrelsesmedlem med stor seriøsitet, er velforberedt, bevidst om ansvaret og har klare holdninger. Men hun er også lyttende og respekterer andres mening. Malene “sidder” ikke i bestyrelsen, hun arbejder i bestyrelsen.”

Anders Søgaard
Chefkonsulent