Mine foredrag

Jeg holder foredrag for dig og dine medarbejdere

Jeg tilbyder foredrag som giver medarbejdere kompetencer til at opnå et balanceret liv og få mere overskud på arbejdspladsen. I mine foredrag vægter jeg højt, at få medarbejderne til at være stolte af sig selv, stå ved dem de er og mærke efter i sig selv. Afhængig af hvilket foredrag der vælges får medarbejderne nogle forskellige redskaber med i bagagen, som kan bruges i dagligdagen, både privat og på arbejdet. Det kan være alt lige fra hvordan medarbejderne undgår stress til hvordan de lærer at prioritere sin tid. 

“Jeg håber på at kunne inspirere virksomheder til at tage sig af sine medarbejderne og gøre dem langtidsholdbare” 

– Malene Bach

Jeg tilbyder følgende foredrag…

  • Stress eller ikke stress – valget er dit

Med dette foredrag kan du give dine medarbejdere inspiration og konkrete værktøjer til at håndtere stress. Hvis man vil undgå stress er man nødt til at gøre en indsats og stræbe efter det, så man kan leve det liv man ønsker. En indsats mod stress resulterer bl.a. i færre sygedage, bedre psykisk arbejdsmiljø, fastholdelse af medarbejder, tiltrækning af medarbejder, færre fejl og større produktivitet. Derfor er det en god idé at arbejde med at mindske stress. 

 

  • Forandringer – helvede eller himmerige?

Forandringer kan enten være et helvede eller som sendt fra himlen. Det er vigtigt, at man ikke bare foretager ændringer for at foretage ændringer, men at ændringerne har et større formål og bidrager positivt. Ellers risikerer man nemlig ofte at forandringerne er et helvede og ikke bidrager til det man havde håbet på. I dette foredrag kommer jeg med tips og tricks til hvordan man opnår forandringer som er sendt fra himlen og ikke er et helvede. 

  • Fra uPerfekt 1.0 til uPerfekt 2.0

Dette foredrag handler om at ingen er perfekte. Vi har alle vores “fejl og mangler”, men det er netop dét der er med til at gøre os til den vi er. Vi bør derfor omfavne hvem vi er i stedet for at prøve på at være perfekte hele tiden, for det kommer der sjældent noget godt ud af. Foredraget giver indblik i denne tankegang og hvordan man undgår at fokusere på at være “perfekt”, så man kan fokusere på det der virkeligt betyder noget. 

  • Sådan bliver du dygtigere, rigere og friere

Hemmeligheden bag hvordan man bliver dygtigere, rigere og friere finder man inde i sig selv. Det handler om at prioritere sin tid, være stolt af den man er, mærke efter hvad der er vigtigt og at have den rigtige mindset. Men for mange kan dette virke uoverskueligt, så derfor giver jeg under foredraget værktøjer og redskaber til hvordan man opnår dette og bliver en dygtigere, rigere og friere version af sig selv.