Kursusforløb

Jeg tilbyder skræddersyede kurser

Jeg tilbyder kurser for virksomheders medarbejdere, hvor vi bl.a. arbejder med trivsel, prioritering af tid, hvordan man undgår stress og mange andre emner. Jeg hjælper med at øge glæden, både på jobbet og privat, men jeg bidrager også til et øget selvværd og selvtillid. Jeg mener nemlig, at alle bør være stolte af den de er, rette ryggen og stå fast ved det, for ingen er perfekte!

Jeg kan hjælpe travle medarbejdere med at tackle hverdagen både på arbejdspladsen og derhjemme, så medarbejderne bliver langtidsholdbare og trives i mange år fremover. Kurserne bliver skræddersynet ud fra virksomheders individuelle behov indenfor de overordnede emner; stress, tid og ledelse. 

“Ingen er perfekte og det er jeg bestemt heller ikke, men det er heller ikke meningen” 

– Malene Bach

Oversigt over mine kurser

  • Fra uPerfekt 1.0 til uPerfekt 2.0

Ingen er perfekte! Livet behøver ikke at være perfekt for at være vidunderligt – de vidunderlige er selve livet. Vi har sammen hver vores “fejl”, men det er dem, der er med til at gøre os til den vi er. Vi havner af og til i situationer, som ikke er helt optimale for netop dét image, vi ønsker at udstråle f.eks. på sociale medier. Men i disse situationer både lærer vi, får erfaring, bliver klogere og udvikler vores kompetencer. Det er også her vi lærer, at vi kan mere end vi troede. Det eneste der begrænser os, er os selv!

  • Fra lederskab til følgeskab

Det kan være afgørende for en virksomhed at gå fra lederskab til følgeskab. Det handler om at give medarbejderne lyst til at følge lederne, i stedet for at de blot følger dem, bare fordi de er ledere. Lederne skal altså sætte et godt eksempel og være rollemodeller for medarbejderne, så de automatisk får lyst til at følge lederne. Når virksomheder opnår dette, er det både med til at skabe gode resultater, få det bedste frem i medarbejderne og skabe et godt arbejdsmiljø. 

  • Gamechanger: Fra mere til bedre

Alle har hørt om udtrykket “Kvalitet frem for kvantitet”, hvilket jeg synes er et rigtig godt udtryk. Det kan nemlig ikke kun bruges om f.eks. produkter, mad og lignende, men også om vores liv. Der er rigtig mange mennesker som drømmer om den fede bil, det store hus eller det nyeste tøj, men gør det dem overhovedet lykkelige? Tværtimod mener jeg, at man bliver lykkeligere af at koncentrere sig om kvaliteten af vores liv, altså relationer, hobbyer, helbred osv. og ikke de materielle goder. Det er kun dig der kan sørge for dette, eftersom du er gamechangeren i dit eget liv! 

  • Livets spilleregler – Du er gamechangeren

Spilleregler er grundantagelser om, hvordan verden hænger sammen og vi lever alle i den samme verden. Dog varierer spillereglerne alt efter hvor man er og hvem man omgiver sig med. Men man har også selv mulighed for at ændre spillereglerne, fordi man jo er hovedpersonen og gamechangeren i sit eget liv! Hvis man føler, at livet er hårdt og stritter imod, så er det især på tide at opdatere spillereglerne og ændre gamet. Men det kan være svært at vide hvordan man konkret skal gribe det an og derfor giver dette kursus specifikke værktøjer til hvordan man ændrer livets spilleregler.

Eksempel på kursusforløb

1

PERSONLIG UDVIKLING

Hvordan og hvad vil det sige?


2

“START MED SLUTNINGEN”

Hvor vil vi gerne ende?


3

ANSVAR

Hvad er mit ansvar? Og hvad er andres ansvar?


4

SELVTILLID OG SELVVÆRD

Ret ryggen og vær stolt af den du er


5

TID

Hvor bruger man sin tid?


6

LANGTIDSHOLDBAR

Stress, søvn, motion, mad osv.


7

HVORDAN SPILLER VI HINANDEN GODE?

Hvordan gør vi hinanden bedre?


8

PERSONLIGHEDSTYPER

Hvilken typer er man?


9

INTUITION

Man bliver mere modig